Klientudtalelser

Helle er et meget varmt og åbent menneske at være i nærheden af. Det var mit første indtryk. Et indtryk, der ikke ændrede sig, fra jeg trådte ind ad døren, til jeg kørte lettere søvnig og mør hjemad igen.

 

Sessionen startede med, at Helle spurgte ind til, om der var nogen ting, jeg specielt gik og baksede med for tiden, men lagde også op til, at det helt var mig, der styrede, hvor meget jeg havde lyst til at fortælle, og hvor dybt vi skulle gå i behandlingen. For det, jeg også fandt ud af var, at behandlingens virkning i høj grad afhænger af samspillet og samarbejdet mellem behandler, og den der behandles. Og at der også lå et arbejde hos mig i at ville og turde give slip på nogle spændinger, som Helle gjorde mig opmærksom på.

Det her med at turde at være sårbar over for et menneske, man ikke kender, sætter nogle krav til både en selv, men også i høj grad det rum, som Helle er med til at skabe med sit nærvær, selvsikkerhed og ydmyghed i forhold til det menneske, hun står overfor. Helle magter den opgave og skaber et rum, hvor følelser er velkomne og kan rummes, men hvor der også er plads til kun at tage det til det punkt, hvor man selv som klient er med og er tryg.

 

Efter behandlingen, var jeg ør i hoved og krop og godt på vej mod drømmeland, fik vi os en snak om, hvad en kropsterapeutisk behandling er, hvad det kan gøre for en og hvad, der ligger bag de teknikker, hun bruger. 

 

Alt i alt en meget intens og spændende eftermiddag hos Helle, hevet væk fra byens mylder med tid og rum til at tage sig af sig selv og hinanden.

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale andre at hive fat i Helle.

Simone

"En af de personer, som virkelig hjælper mig på rette vej gennem den rigtig svære tid, jeg netop går igennem lige nu, er Helle.

Hun kan virkelig få mig og min krop til at få det bedre og få mere ro på. Hun har givet mig den bedste gave med på vejen, og jeg er ikke færdig med at komme hos hende. 

Helle  har mine varmeste og bedste anbefaling, så gør dig selv og din krop den tjeneste at få en behandling af hende. Det er det hele værd."

"Tak fordi du har været en del af min rejse indtil nu!"

"Jeg er meget positiv overfor denne type behandling. Jeg føler mig så let og flyvende. Og lige nu har jeg slet ikke ondt i mine skuldre. Det er helt sikkert ikke sidste gang,  jeg skal have en totumbehandling."

"Du fandt lige alle de rette punkter og gik dybt, så jeg kom i kontakt med min sensitivitet, som jeg ellers ofte undertrykker."

"Det er den bedste behandling, jeg har fået i meget lang tid!"

"Du har altså gode hænder!"

"Jeg kan meget bedre være i mig selv, end da jeg kom."

"Jeg kan virkelig mærke en forskel fra jeg startede i forløb her hos dig og til nu. Hovedet er lette betydeligt."

" Jeg blev overrasket over, at du lige spurgte om det. Det ramte lige ind i det, jeg kæmper rigtig meget med for tiden."

"Tak fordi du gjorde min dag bedre!"

"Jeg kan helt klart anbefale Helle som behandler, hvis man ønsker kropsterapi.

Hun er så dygtig og nærværende og som klient føler man sig rigtig tryg. Udover man kommer for at få løsnet op, får man også en god guidance i, hvorfor man har ondt diverse steder i kroppen.

Helle er god til at stille spørgsmål, men er også en aktiv lytter - hun er forstående og god til at give råd :)

Klinikken i Virum er hyggelig og behagelig indrettet og man får en følelse af fred og ro i kroppen - det fantastisk!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at man tager forbi Helle og får en behandling."

"Jeg ved altså ikke, hvad det var du gjorde, men der strømmede bare varme og energi helt op til hovedet. Det var dejligt!

"Hjerterum, nærvær og kyndige hænder.
Det er et meget behageligt og velindrettet rum, jeg træder ind i, den første gang, jeg er hos Helle. Stemningen er god og rummet føles behageligt.
Helle er meget nærværende og vi starter med en snak hvor hun spørger ind til skavanker etc. Jeg får lige en mulighed for at lande og blive fortrolig med Helle. Det tager ikke lang tid at få tillid til Helle.
På briksen slapper jeg hurtigt af, og jeg kan mærke, at Helles arbejde med min krop løsner spændinger og dårlig energi - og affaldsstoffer forlader min krop - tak for det. Jeg kommer helt sikkert igen."

Helle Foldager Kuszon kan noget særligt, så når man er på briksen, og bliver godt æltet igennem, får man også lige en gang coaching i, hvorfor man også lige er øm de steder, hvor man nu er øm, hvis det er det, man er til.
Samtidig har hun med sine clairvoyante evner, også en fin indføling i at spørge ind til det, der er vigtigt, så man går derfra med en dybdegående forløsning, både fysisk og mentalt.
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Helle, og kommer snart igen."

 

 

Kære Helle

Mange mange tak for en god coaching oplevelse. Jeg lavede et skema, straks jeg kom hjem. Jeg er overrasket over, hvor mange tidsrøvere, der havde sneget sig ind og hvor nemt, det faktisk har været at sende dem til tælling.

Jeg ønskede struktur af min tid, og det har jeg så sandelig fået. Så tak for det. Du er virkelig dygtig, så jeg vil anbefale dig til alle, jeg kender, som har behov for kvalificeret, behagelig og indsigtsfuld hjælp.

Mette